Jeg har denne underkop stående til afløb fra filterholderen (forgrund) til min espressomaskine. Prøv lige at se, hvor meget gammel kaffe der har samlet sig. I krigens tid ville man have skrabet det af og brygget på det en gang til.
Det er en vanvittig god kop kaffe, jeg nu søpper.
onsdag den 14. maj 2008
Kaffeakkumulation
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
3 kommentarer:
fristes til at spørge om hin vanvittigt gode kop kaffe netop er skrabet af "kaffe-akkumulatoren" eller om der er tale om helt friske bønner..... c",)
Kan du lokkes til af afsløre navnet på bønnen?
Jeg var bange for, at nogen skulle spørge, om min gode kop var lavet af udskrabet. Men det krævede for mange ord at forklare situationens sammenhæng. Nu gør jeg det så alligevel: Nej! Den vanvittigt gode og livgivende firdobbelte espresso, jeg søppede i mig til morgen, var brygget på friskmalede sorte Irma ("After Dinner")-bønner (der anes, endnu våde, i filtret i forgrunden af fotoet.)
Send en kommentar