fredag den 11. marts 2011

Suk. Fuck / Til alm. orientering / Hør nu efter, jeg gider ikke sige det mere


(Meget kedeligt indlæg, man gerne må springe over)


Efter samråd med det øverste præsidium af mine trofasteste læsere pålægger det mig at meddele, at der pr. gårsdags dato er indført kommentarmoderation her på bloggen. Der har i længere tvivl hersket en lavmålt og umorsom tone i det rum, der på alle måder har ærgret og irriteret mig og distraheret mig fra mit egentlige mål: at fortælle jer, kære læsere, om alt, hvad jeg tænker på.

Det kommer måske lidt sent, vil nogen nok mene – og det gjorde den ældste og mest gråskæggede af mine rådsmænd – men jeg har da aldrig gidet moderere hverken kommentarerne eller mig selv, og mange af kommentarerne har været pissesjove – altså før i tiden. Ikke nu. Nu handler de ikke om mig eller om noget, og nu må det altså være nok. En falliterklæring, har man kaldt det, at jeg har afgivet kontrollen med mit eget åndssvage forum, og som en god vært må jeg derfor myndigt stramme op. Beklager. Sådan kan det gå.***Er du for eller imod den nye ordning? Deltag i min læserrundspørge (t.v.). (Afsluttet d.16/3.)***

Har du bedre forslag? Send mig en kommentar. Jeg er lutter øren.


PS Ovenstående billede fås også som stereo-gif med samt stereo-gif-opskrift (StereoPhotoMaker, har ikke prøvet det, siger det bare).

7 kommentarer:

Donzo sagde ...

Glimrende initiativ, min gode Jamre!

Anonym sagde ...

Hvad end der får dig til at blive ved med at skrive indlæg på jammermåden - så støtter jeg op. Det er absolut sund læsning for enhver kvinde!

Anonym sagde ...

Hvad end, der får dig til at blive ved med at skrive indlæg på jammermåden - så støtter jeg op. Det er absolut sund læsning for enhver kvinde.

den ældste og mest gråskæggede sagde ...

Endelig lidt luft for denne irriterende anonym!

Birger Bum sagde ...

Hurra for de grå husarer!

Anonym sagde ...

kære Jammer
Jeg er ikke så god til it og har derfor været en af de anonyme nu & da, når jeg har haft et eller andet på hjertet gennem de seneste år.Det passede lissom også godt ind i konteksten, at vi lod som om vi ikke ved hvem du er og at du ikke ved, hvem vi er. Jeg syntes kommentarene har været med til at gøre din blok og dine problemer levende før den trold begyndte at drille og jeg vil gerne respektere din beslutning.
Problemet er, at jeg ikke rigtig ved, hvordan man gør, når men ikke er blok ejer selv.
Jeg har et navn, men ikke nogen googlekonto, open id eller viden om, hvad URL er.
Kærlig hilsen
en tidligere anonym

Mandejammer sagde ...

Tak, kære læsere.
*
Det er nemlig rigtigt, marenuthaug. Denne blog er et kighul ind i den mandlige psyke.
*
Anonym: Se bare, hvor let det er, og hvor glat det går, når man strenger sig lidt an.