tirsdag den 29. marts 2011

Undervandsmaleri


Jeg har på det sidste haft en stor trang til at fylde mit hoved med natur. Ikke mere andenhånds, men den ægte vare. I mine unge dage snorklede jeg over et koralrev og fyldte mit hoved med det billede. Det må jeg male, tænkte jeg, men jeg kunne ikke finde ud af det. Nu trænger jeg til at stikke mit hoved i noget lignende igen, men det nærmeste jeg har er bedet under vinduet, hvor man nogle gange finder fuglekranier. Måske sætter jeg mig ind i palmehuset i Botanisk Have, hvor der er så godt at sove på bænken eller skrive poesi.PS Her er en type (ved navn Alfonso Cruz), der dykker ned under vandet og maler malerier dernede. De ser ræ'rlige ud selvfølgelig, men derfor kan ideen jo være god nok. Godt man ikke tænkte på det først. Jeg havde bare tænkt mig at gøre det i badekarret.7 kommentarer:

Kusse-Kurt sagde ...

Hvad ville du male nede i karret? Dit lem?

Mandejammer sagde ...

Er det ikke meningen, der skal være kommentatormoderation her? Dette er dybt useriøst.

Mandejammer sagde ...

Jeg ville male nede under vandet – lige meget hvad. En svømmepøl var en anden mulighed, jeg overvejede, men en sådan havde jeg ej.

Mandejammer sagde ...

Hvad ville jeg så male dernede? Mine svømmefødder? Nej, heller ikke det. Det var i dette tilfælde ikke et spørgsmål om HVAD men HVORLEDES.

Mandejammer sagde ...

Tak.

Anonym sagde ...

Du kunne jo gøre som Åge og ålen.
Bare, når du havde trukket det i land, ikke stege og/eller ÆDE det (din grumrian*).

*sagt sødt for at der skal være ingen misforståelser

Mandejammer sagde ...

Hvad snakker du om?