torsdag den 17. juni 2010

Jeg kan ikke leve


Jeg kan ikke trække vejret, jeg hader mit liv så meget.



4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Ondt i hjertet får man, af at læse alt det her - og på en måde var det forventeligt, for man kunne jo godt regne ud, at der var noget rigtigt galt, når du blev væk så længe - men ondt gør det nu at læse alligevel...

Din far er en nar (var jeg lige ved at skrive, og det gjorde jeg), men han er din far. Ingen dybere pointe dér, det er bare sådan det er. Børn elsker deres forældre (hence the defense), og nogle mennesker er mere heldige med deres forældre end andre, andre må decideret selvgenerere from scratch, hvor andre kan læne sig mere tilbage og blot videreføre den gode, kærlige sociale arv (de selv har med hjemmefra).
Så vidt jeg husker, krammer du dine unger tit, og synger for dem, så... check, dér! En trøst - muligvis ikke for dig - men for os andre, og for dine børn ikke mindst.

Og din mor... ja, jeg forstår ikke, at du ikke hører fra dine venner - men måske virker du som menneske (og ven) bare über-sej og rå og cool - fremfor sårbar, skrøbelig og dermed tilnærmelig for nogle, der måske egentlig godt ville give dig et ring, men måske ikke tør eller bare ikke tror, at du måske godt gider høre fra dem (hvis du altså gør)?

Anyhows, det er meget trist med din mor og med din far og med dine kvælningsfornemmelser. Jeg håber virkelig, at du får luft og ring og kram, snart :)

Anonym sagde ...
Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.
Anonym sagde ...

Tag dig sammen!

Anonym sagde ...

Tag DIG SELV sammen - dit patetiske fæhoved!!!!