torsdag den 17. februar 2011

Apropospolous - til Jammernationen


Apropos satire udspillede der sig indtil for ganske nylig en ufrivillig satire, eller hvad man skal kalde det, i mit kommentarspor. Der er en af mine få tilbageværende læsere, der har suget al ilten ud derinde og nægter at forsvinde, selvom jeg beder hende (jeg tror, det er en hende, for hun lyder som en hende) pænt om det. Det morer mig ikke, og det gør mig i dårligt humør. Jeg gider ikke interagere med hende. Hvad gør man så? Jeg begyndte at censurere hende, men så skal jeg alligevel læse kommentarerne først, og det er også en slags opmærksomhed. (Det er dette indlæg selvfølgelig også, men ligesom Obama, der skal tale til nationen, føler jeg, at jeg bør træde i karakter og italesætte konflikten.)

Derfor bekendtgør jeg nu, at jeg fra dags dato holder op med at kommentere. Sorry. Det har ellers tit været sjovt og givende, men der er ikke til at være længere.Desuden siger hun, at min blog er blevet kedelig og kører i ring, fordi jeg altid bliver siddende i en våd plet og tuder, men det var jo ligesom hele ideen, deraf titlen. Og brokker sig over min kone gør jeg også. Det er blevet en vane. Men det er sådan et rigt materiale, hvor forræderisk det end må være. Men kedelig. Er jeg kedelig? Det var det eneste, jeg prøvede på ikke at være. Det kan godt være. Mine tal rasler nedad. Suk. Jeg kaster mig i Sortedammen.Jeg har ikke oplevet noget så irriterende, siden Donzo, forræderen, infiltrerede min blog og hovedløst plaprede mine hemmeligheder ud for alle vinde som en flaprelæbet Iago.

12 kommentarer:

ea-o sagde ...

Du har altså stadig læsere, men jeg lægger bare sjældent kommentarer. Jeg "nyder" dit sortsyn og synes generelt at livet er mest morsomt når det er allermest kedeligt.

Anonym sagde ...

den klamme so, hvorfor skal hun ødelægge det for os normale? Sæk. Håber hun får et liv!

Os normale sagde ...

Vi er en sæk!

Anonym sagde ...

små dumme drenge, der sparker.

Og jeg kaldte ikke din kone en sæk (den stakkel) - hvis du ellers gjorde dig umage, når du læste, ville du sandsynligvis have opsnappet, at det var ment som en let omskrivning af dine egne beskrivelser af hende. Jeg glemte med andre ord anførselstegnene, eller nej, for har du nogen sinde kaldt hende en decideret sæk? (ikke så vidt jeg ved)


Bare min opfattelse altså, af din samlede fremlægning af alle hendes kvaliteter, for nu at hive stavepladen frem.

Mht. kommentarer, så var jeg faktisk holdt op - men det var ikke nok for dig, helt åbenlyst. Du skulle lige smide et fuldperfidt indlæg op også.

Av for Søren da osse!

Små drenge, der sparker.

May all the lorts be with you!
I samhed, ahmen.

...ciao, du.

*smiler*

Anonym sagde ...

sådan! Du skal ikke lytte til den sæk. Vi andre elsker dig jo, åh jammer!

Anonym sagde ...

ENIG!

ka' ka' hva' ka' du sagde ...

ku' ikk' vær' mer' eni'

Anonym sagde ...

Lad os slamme soen (den so), lad os ramme koen (den ko). Kom nu. Du skal fandimer ikke finde dig i det!

Anonym sagde ...

Er det egenlig ikk skægt, at tænke på hvor lang tids Mandejammer har egsisteret? Jeg siger ihverfald tillykke :)

Anonym sagde ...

Just ignore the bitch. Hun er bare en latterlig lille bøsserøv.
Give it up for Jammer, the man with the language hammer, yo, hello.

Weeeeeee...

Anonym sagde ...

Vi er ræddi mange der står bag. Dig, Mandejammer. Du kører bare. Den ind med øv.

Anonym sagde ...

Ih altså. Møs.