søndag den 13. februar 2011

For 10.000 ulykker


Min espressomaskine er død. Jeg trykker på knappen, men der kommer ikke noget ud. Den lyser, men den pumper ikke. (Hvad så? Jeg har prøvet at genstarte. Hjertemassage, kunstigt åndedræt, adrenalin?)


Det er en meget fin maskine, jeg købte til min kone i julegave for 12 år siden. Eller også var det et dampstrygejern, jeg har glemt det.

Nu har jeg været nede i skralderummet og hente min gamle espressomaskine, jeg i et anfald af overmod smed ud i efterårets store putsch, efter den sprang læk i 2007. Det er i skrivende stund de spændte minutter, hvor jeg venter på, om den virker.

Jeg kan ikke huske, hvordan man gør. Vent lidt, der kommer vand ud nu, men den lugter underligt, maskinen. Jeg gør et forsøg med bønner...Det, der var galt med denne espressomaskine, var, at vandet kom ud alle andre steder end i koppen, og sådan er det stadigvæk.

Nu må jeg ud i kolostomimaven og hente min reserve-reserve-espressomaskine, jeg købte engang for en 50'er af en Brøndby-fan, der aldrig fandt ud af at bruge den. Det er på alle måder en inferiør maskine. Satans da også med det altsammen. Jeg er hjemsøgt af ulykker. Hvor uheldig kan ét menneske være?

8 kommentarer:

Anonym sagde ...
Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.
Egypteren... sagde ...

Censur på mandejammer, hvad sker der???

Anonym sagde ...
Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.
Suzy Q sagde ...
Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.
Anonym sagde ...

Ja. Det minder mig om en nar, jeg engang var "ven" med på Facebook. Det næste bliver vel lukket brok og lock-in. Så bliver det vel virkelig spændende.

din gamle ven sagde ...

Kruppsie!

Den Rabiate sagde ...

Er desværre gået glip af de censurede, de pirrer min nysgerrighed afsindigt...

Hvis det er en whistleblower der blower Jamses cover, så fortjener fløjteholderen alverdens pinsler og dårlig karma i al evighed!

Amen.

Anonym sagde ...

din sure-Bob.

*møssenøs*