torsdag den 3. februar 2011

Nye fiaskoer, 8 . del


Jeg holdt fernisering i provinsen. Der kom én gæst og min moster, men hun måtte gå tidligt, fordi hun skulle videre i teatret. Den anden gæst, den ene, blev til gengæld samtlige to timer. Det var svært at finde samtaleemner så lang tid. Galleriejeren var ude at slå købstadens historie op på Wikipedia for at tjekke en pointe.

Jeg ville ønske, jeg var mere Trampedach-agtig, så jeg kunne have drukket mig fuld og smidt noget ud af døren, men hvor sjovt er det, når ingen kigger på?Så skulle jeg holde samtalen gående hele vejen hjem igen over broen. Jeg fandt derved ud af, at min chauffør f.eks. elsker at løse kryds-og-tværser. At han ikke går så meget ud og godt kan lide at ligge på sofaen.
Spørgsmål: Hvad laver du for sjov?

Jeg tog kun derover, fordi han kørte. Ellers havde jeg fandme heller ikke gidet.


Konklusion:
Det var faktisk en meget nedslående oplevelse, og her var jeg bange for at sælge for billigt. Jeg var bange for, at jeg ville sælge ud og ikke have noget tilbage. Det kræver faktisk lidt at hive sig op fra igen. Men det var meget rart at se min gamle moster. Hende ser jeg ikke så tit.

4 kommentarer:

Observanten. sagde ...

Hvorfor laver du ikke ën webshop.

Din kollega-blogger-kunstner:Det rustne underbid,eller hvad han nu kalder sig, har f.eks én.

Sikkert med stor succes, siden han ikke længere har brug for at kommentere din blog, for at trække trafik til egen...

Den rabiate sagde ...

Alså moster halvanden lunge?

Hende her : Nu forstår jeg bedre, hvorfor min mor altid var så opslidt, efter hun havde talt med hende. Hun er benhård og nådesløs.
???

Mandejammer sagde ...

Tak, fans.
Okay, jeg går over og kigger på ham der den andens webshop.
Og jo, jeg har kun den samme moster.

Anonym sagde ...

+1 til webshop ideén. Se at komme igang.