mandag den 7. februar 2011

På vejen ud


Jeg er ved at male et maleri, men jeg ved ikke, om jeg bruger nok billige tricks.
Det gør mig også liderlig.
Nu vil jeg tage forbi Netto og købe mælk og rugbrød på vejen hjem.
Der er så meget at tænke på.
Hvor vigtig er æstetik?


13 kommentarer:

Anonym sagde ...

hvor vigtig er sex?

Din gode ven, som jeg kneppede med nogle gange forrige år, sagde til mig ved flere lejligheder, at han osse havde sagt, at du skulle tage at gå fra hende gimpen. Det havde været hans råd, men det virkede ikke oprigtigt. Han ville også vide, om jeg kunne gætte, hvad du lavede for real, levede af? Det gad jeg ikke. Jeg sagde, jeg bare syntes du skrev godt. Det tror jeg gjorde ham lidt jaloux, og måske var det derfor, han gjorde gengæld ved at fortælle mig i detaljer om alle dem, han gennem tiden har kneppet. Det finder jeg aldrig ud af (hvilken gåde!), men jeg har tænkt på det seneste, at I vel nok passer godt sammen.

Ham må du virkelig gerne hilse, det er ikke så tit jeg render ind i ham nu om stunder, jeg ikke går meget den vej omkring.

Anonym sagde ...

P.S. det kan osse være fordi han tændte på at fortælle om sex i det hele taget, en gåde som sagt. Uløselig, sådan som de bedste gåder nu engang er.

Etikeren sagde ...

Æstetik er for de umodne.

Mandejammer sagde ...

Læser 1: Hils ham selv.

Læser 2: Hvad med etik? Hvor vigtigt er det?

Etikeren sagde ...

Etik er en rød rose, en græsk vase, alfa og omega.

Anonym sagde ...

Mandejammer 1 & 2 & 3: Gu vil jeg ej. I ka da rende mig.

Mandejammer sagde ...

Gu' vil du ej hva'? (Bare nævn én ting. Én ting er nok.)

Mandejammer sagde ...

Etik er en Alfa Romeo.

Anonym sagde ...

Udenfor kontekst: Dobbelt-dobbelt psykologi, er det at sige til nogen, man har hørt tale negativt (tamnossekurt, kusseludersurmarie) om en person, der ikke var til stede, mens man samtidig har set dem pege fingre og vrænge ansigter ad denne selvsamme person, at jo jo, man så godt deres hænder og ansigter se meget begejstrede ud, så man var godt klar over, at personen var total grata hos dem (de var nede med ham eller hende)?
Eller er det bare ren og skær udspekuleret metode?

Et snedigt spørgsmål, eller en udfordring? Lad mig sige det på en anden måde: Der er grænser for, hvor stort et pikhoved, min mund kan lukke sig omkring, så jeg siger bestemt
ikke mere (end det)!

Mandejammer sagde ...

Lover du det?

Anonym sagde ...

Min røv er ikke nogen holdeplads!

- OG jeg synes, du slipper ekstremt billigt fra det.

Anonym sagde ...

helt ekstremt billigt faktisk.

herymeelon sagde ...

This web site is usually added in order to pleasant handle profitables some sort of chief organise insinuates My business is therefore fascinated in order to thought the actual iota. It is a pious routine, My partner and i account that. Possesss pertaining to expressing! I would act also been anxious regarding the moderns. My partner and i devotion your blog.. Kondomer på abonnement