fredag den 9. juli 2010

Det har ikke noget med mig at gøre


Jeg sagde til dig: Nu kan jeg ikke tage, at der sker flere ting. Og så gjorde du dette.










30 kommentarer:

Anonym sagde ...

altså... kravlede hun op på en stak tallerkener, eller er det hende der står og græmmer sig i bunden? (eller ham?, det kan være svært at se
på dyr).

Generelt synes jeg, at det er noget værre svineri med mus på rent service, man ved jo aldrig hvad de har kravlet i (tænk, hvis de f.eks. bor ude bag toilettet!!).

Mandejammer sagde ...

Det var enten de her billeder eller Atlas med to jordkloder.

Jeg kunne ikke komme i tanke om et eksempel på denne gag: der er en, der står læsset helt vildt, og så lander der en fjer ovenpå, og det hele braser sammen.

Mandejammer sagde ...

Til forklaring for Anonym: Katten kan ikke klare, at der kommer mere oven i stakken. Han kan ikke jonglere med mere. Det er det, det skal udtrykke. Emnet mus og hygiejne er irrelevant.

Mandejammer sagde ...

Se hvor sørgelig katten ser ud. Sikke'n redelighed.

Donzo sagde ...

Jeg forstod den straks.

Anonym sagde ...

Tø hø, som man siger på nogle kanter

Mandejammer sagde ...

Hvis høet er frosset?

Anonym sagde ...

Ja, det kan det jo være...

Anonym sagde ...

Jo mere jeg ser på katten, jo mere ondt jeg får a'den...

Mig selv under et andet navn sagde ...

Ja, det er en slem kattepine, som man kan se af dens mine.

Anonym sagde ...

Hvor er det ærgerligt, at jeg ikke kan finde på noget relevant, der rimer på musen

Ham igen sagde ...

Jeg kan, for jeg er en mand.

Anonym sagde ...

Ja også mig, men relevant?

Anonym sagde ...

Nu kommer det vel an på, hvordan man læser, om man gør det metaforisk? Hvis den rene service symboliserer et stort arbejde (også hårdt) med at bearbejde/behandle nogle indre emner, og musen symboliserer noget andet (en anden), der vader hen over med dette med (måske) beskidte fødder? På den måde kunne det godt være relevant, synes jeg.

Undskyld også, at jeg sådan spørger ind, jeg havde godt på fornemmelsen, at det var sådan, det var, men man kan jo aldrig vide, og så syntes jeg også, at Donzo skulle have lov til at demonstrere sig, det er ved at være længe siden :)

Og tak for 2 x forklaring af det samme, det virker meget uddybende.

P.S. musen... susen, brusen, sinkadusen, lusen, slusen, fusen, rusen, snusen, blusen, loosen (men det er engelsk og lyder for meget á la lusen til at det gælder) og så et fodboldhold jeg ikke kan huske, hvordan man staver til, men det starter med lever.

Anonym sagde ...

(fodboldholdet nok knap så relevant som f.eks. sinkadusen. Som det kan føles som om man har fået én på. For eksempel, af en mus)

Festsange forfattes sagde ...

Hvis det skal være relevant, kan man rime på elefant.

Yet another Rhyming brother sagde ...

...relevant, jovel - men måske knap så elegant?

Sjovt med en fellow festsanger her i kommentarsporet! - selv har jeg levet, og levet godt, tør jeg nok sige, af at rime på Jens Vejmand (spand, land, vand, tand, osv.) og Marken er mejet, meget længe (mange år).

Der findes i øvrigt et ordsprog, der hedder "den der rimer bedst, kommer nok med til fest", kender du det? (jeg synes, det lyder passende men også lidt som om det bare er på grund af sangen).

Mandejammer sagde ...

Jeg tror, det er en selvopfyldende profeti ved, at det er en, der rimer, der har sagt det (jf. "rimer bedst/fest") og antageligt fisker efter en invitation. Forstår du? Vi taler gratis mad og drikke her.

Sæt og smatz sagde ...

En to musen, nu har jeg talt til tusind.

My name is Rhyma, Soleigma sagde ...

Ja, jeg tror jeg forstår. Synes nu alligevel, det ligger mere i ordvalget - kommer nok med til fest, især hvis det bliver sagt spørgende.

Mandejammer sagde ...

Du mener: hvis man rimer for meget, bliver man bedt om at blive hjemme?

Anonym sagde ...

Nej, jeg mener, hvis man sagde "den der rimer bedst kommer nok (?)". Som om man ikke var sikker, og ja, det kunne jo godt være fordi man tænkte, at folk ikke gad og at invitere, når/hvis at man rimede for meget.

Mandejammer sagde ...

Jeg synes, det er åndssvagt ikke at invitere nogen, bare fordi de rimer for meget.

Mandejammer sagde ...

...Der er da meget værre ting, man kunne gøre.

Crying rhyme from Thyme to Time sagde ...

Jo men.. det kunne måske godt blive temmelig enerverende i længden, hvis man aldrig kunne sige noget, uden at der straks kom rim flyvende den anden vej?

Hvad så, rækker du mig lige saltet?
"Joda, naturligvis - saltet og altet!"

Sig mig, har du kendt værten længe?
"Tjah, det er som man ta'r den, tiden har tidens egen gænge!"

Hør, skulle vi ikke have lidt mere vin?
"Ha - straks!, se mig vaks!, skal jeg hælde, vinen vælde, eller vil du selle?"

(det er jo ikke alle, der rimer lige godt, vel? Sådan tror jeg godt, man kunne blive lidt træt af det, selv om der da helt klart er andet, der kunne være værre (f.eks. hvis ens sidemand sad og stak én i siden med en tandstikker, hver gang man råbte SKÅL eller TIL LYKKE!)

Mandejammer sagde ...

Jeg synes, det værste er, at det forventes, at man holder op med at spise, fordi nogen holder en kedelig tale. Det kan jeg ikke forlige mig med. Dér min grænse går.

Er der en sygdom, ligesom Tourettes el. lign., hvor et af symptomerne er kompulsiv rimning? Man kan jo ikke undlade at invitere nogen, bare fordi de har en ærgerlig lidelse.

Donzo sagde ...

Ork jo, nemt!

Mandejammer sagde ...

Det er ikke propert, Robert.

Double the spice serve it up twice sagde ...

Man kunne nok forestille sig det, men jeg ved det virkelig ikke. Og jeg holder aldrig op med at spise, bare fordi nogen holder tale midt i maden, det synes jeg faktisk er ret uhøfligt.

Mandejammer sagde ...

Det er irriterende, når det påtales. Hvis selskabspolitiet dog rimede, skulle jeg overveje at lægge gaflen fra mig og høre efter et sekund. Eks.: Undlad at gnaske og lyt til den gamle taske.