tirsdag den 20. juli 2010

Tab / vind


Lige meget, hvor ulykkelig jeg er, kommer der noget godt ud af at skrive om det. For jeg kan godt lide at skrive.

Det bliver ikke bedre, men så har jeg da en vis mængde ord.

Og mine læsere elsker ord.

De elsker ikke mig, men de elsker en masse ord.

At så alle disse ord svirper tilbage i røven på mig en dag er bare ærgerligt.



Handlinger har konsekvenser, oh yeah.

Også manglende handlinger.




Og handlende mandslinger
og bladsvingende vansiringer
og vanddrivende fosterfirlinger.




5 kommentarer:

Anonym sagde ...

Æhm. Dine læsere elsker dine ord, men ikke dig, for dig kender de jo ikke?
Nu virker det som om det rabler lidt for dig, 'scuse me, men det gør det altså. Altså. Jeg er sikker på, at de af dine læsere, der også kender dig, elsker dig, men os andre, vi er jo ilde stedt og ikke tilstedeværende hvad den slags kærlighed angår, ikke/vel? - vi må nøjes med dig i denne noget tørrere form.
Ikke noget der svirper dér, altså, altså med mindre du da har udleveret nogen og de har opdaget det og er blevet slemt sure på dig over det, men det er måske også det, du mener?

Fine rim i øvrigt, mit favoritrim er nu alligevel, of all times, eller, det var vist snarere en udgang på noget, der rimede, som så også rimede: "exit strygere og blæsere" (tror jeg nok, noget á la dét, og det var helt vildt fint!).

Cheer up, cherry - det skal (nok) gå!!

Anonym sagde ...

hm, og P.S. hvis det er din kone, der har opdaget din blog, så ville jeg tro, at hun - hvis hun ellers havde læst samtlige indlæg, der hænger på den - ville elske dig bare endnu mere, end hun gør i forvejen. Tror nok det er blevet sagt (skrevet) før, også af mig, men i hvert fald så er det MEGET tydeligt for en læser, der læser her, hvor glad du er for hende! Altså. Muligvis lidt minuspoints for at have udleveret hende, skrevet om hende uden at hun har sagt ok eller vidst noget om det (det er måske nok ikke så rart, at opdage at der er foregået ting bag om ens ryg, og så under en eller anden form for offentlighed, om end måske nok maskeret noget) - men da SÅ mange minuspoints, til gengæld, for alle de kærlighedserklæringer, der ligger ind imellem al jammeren også.
Ville jeg tro.

Anonym sagde ...

- HOV! der skulle jo netop have stået PLUSpoints, der til sidst... ih, altså argh!

(Dette indlæg er fjernet af Anonym) sagde ...

.

Definitially sagde ...

hvor definitivt (!!!)