torsdag den 8. juli 2010

Thi kendes for ufedt


Lad os antage, at du har haft ret i alt, hvad du nogensinde har sagt eller gjort. Hvad forskel gør det for mig?



6 kommentarer:

Anonym sagde ...

Tjah... umiddelbart skulle man jo tro, at det ville give dig en idé om, at din kone må elske dig ret højt - antaget her, at "alt" er i den mere negative kategori... hvorfor skulle hun ellers hver eneste dag vælge at blive hos dig?

Det er i det hele taget noget mærkeligt noget, det der med at have ret, især når det kommer til beskrivelsen af andre mennesker - hvem kender dig? hvem kender mig? kender vi os selv til fulde monstro? (jeg tror det ikke). Jeg synes, man skal passe på med at udtale sig om, hvem og hvad man tror nogen er - have lidt mere indadvendt blik i den retning, fokusere lidt mere på, hvem man selv godt kunne tænke sig at blive...

Kramselams til dig, MJ :)

Anonym sagde ...

hov, og nu fik jeg vist læst lidt for hurtigt... hvis det, du sigter imod handler om dette ene "at have ret" - i alle former for udvekslinger (af forskellige meninger) - ja så... kan man vist kun have ondt af mennesker, der har ret hele tiden. Det må være temmelig kedeligt i længden. Ikke at blive overrasket, mener jeg. Og du har ret, det gør vist ikke den store forskel (for den anden/de andre) - udfaldet, tænker jeg, må stadigvæk være dyb frustration (over ikke at kunne få lov at være der).

Mandejammer sagde ...

Det har du ret i.

Donzo sagde ...

Jeg fatter ikke en brik...

Mandejammer sagde ...

Ellers noget nyt?

Donzo sagde ...

Nej, det kan du have ret i.