onsdag den 14. juli 2010

Forskellen er at vi stadigvæk er sammen


Der er ting, man først siger til hinanden, når det er for sent. Som man måske skulle have sagt, mens man havde chancen. F.eks. hvor meget man elsker hinanden.



4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Og det er næsten værre endnu. Altså, er man gået, har man skilt sig (ad fra hinanden), ja så kan man da godt få ondt ind imellem over de chancer, man ikke fik brugt da man havde dem, men man kommer som regel videre - bare dette ikke at være sammen længere har det med at skubbe én (videre), synes jeg... men. At være sammen stadigvæk og alligevel føle at man har forspildt chancerne... det gør det da dobbelt slemt!?

Er det så vanskeligt at række ud i parforholdet, er det så svært at sige jeg elsker dig??
Og jo ja, svaret på det spørgsmål kan sagtens godt være "ja" - det ved jeg godt, dér har jeg også engang selv været. Også derfor jeg har virkelig, virkelig ondt af jer og håber, at en af jer lige pludselig vover en hånd, smider et skjold, stoler lidt på den - den der kærlighed, altså kærligheden til jer selv hos den anden...

Pyha, du skriver kort men hårdt for tiden, MJ.

Anonym sagde ...

Det er da aldrig for sent - du ånder jo!

Der er jo også andre måder end den der Ghitha Nørby & Ebbe Langberg i et dansk lystspil fra 195X; Når du har fået sagt "Du er skøn, jeg er vild med dig, du er det vigtigste i mit liv & jeg vil gøre alt for dig", kan du lave hendes livret eller bage en ovnfuld boller, smørre en ekstra lækker madpakke, få dine tøser til at grine, fortælle at du har sat hele aftenen/dagen/weekenden/ugen/året/livet af til at være nærværende, købe hende en speciel bog, som du tror hun vil sætte pris på eller en buket blomster, foreslå, at i besøger hendes mor, vise hende en hemmelighed eller et gamelt kærestebrev fra hende til dig i tidernes morgen, putte noget sødt eller kærligt i hendes regnfrakkelomme, som hun finder en anden dag, pudse vinduer og lægge rent sengetøj på eller stryg hendes skjorter, komplimetere hendes udseende og væsen eller high score i mario kart, lave et skumbad til hende, gøre dig selv lidt lækker, lej en romantisk film og tag en Ben og Jerry is med, som hun ved, at du ved at hun kan li og du ikke er så vild med selv, bare lige for at starte et sted)

Anonym sagde ...

Lammebov

Per 19 sagde ...

- for ikke at sige: bovlamt!