tirsdag den 21. december 2010

Ud a(t) f(ylde) hullet


Det eneste jeg har tænkt på hele dagen er, at jeg har nogle smøger liggende herude i foreningen. Det minder mig om sommerferien (vente på at min kone kommer hjem, så jeg kan komme afsted).

Det fylder ikke hullet en skid, den tobak, det gudformede hul i maven, men det giver mig noget at stile mod.



Et tarveligt mål, men hvad har jeg ellers? Jeg gider ingenting. Ingen verdens ting.

Jeg har ikke købt én julegave.

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Kæft, det er godt jammer...

Anonym sagde ...

smuk

Anonym sagde ...

Ja, ja. Anemone så...

Anonym sagde ...

First things first: smuk

godt så. Jeg har heller ikke købt én julegave, men jeg gør det nok heller ikke, køber nok lidt flere, også. Men nok om min jul, hvad, der er langt vigtigere, er din. Nu er du jo - ved man som læser af din fabelagtige blog - så helt ekstremt glad for jul, at man nærmest ikke tør sige noget, men man gør det alligevel:

Rigtig hjertelykkeglædelig julejul til dig, Mandejammer - og rigtig mange hjertelykkeglædestaknemmelighedsytringer i forbindelse med din nylige genåbning af bloggen - om end stadig kun i en noget begrænset version, hvad angår antallet af ord pr. indlæg, men intet er så skidt, uden at det ikke også lader plads til håb for noget. Så vi krydser altså fingrene for dig herhjemme i hvert fald, af 100 procent egoistiske årsager: VIKANIKKEFÅNOK!!!

Vi glæder os til at se dig mere og mere, virkelig meget mere, med andre ord (det er det, der er vores håb). Julestjernerne er tændt i vore øjne, Mandejammernatten lyser op, og sneen skinner så køn i den. Det er



smukt


<3 - et lille julehjerte, fuld af så meget blod, som jeg kunne undvære, hvilket er meget, hvorfor jeg må holde op at skrive øjeblikkeligt, om ikke jeg vil besvime på stedet!

...og så selvfølgelig: MØS til dig, Mandejammersnuskerøvsuendeligtdejligesmukhedsskat :o)

(med godt nytår dertil hørende)