lørdag den 13. februar 2010

Ilddåb


Sjanten smed bukserne og befalede de unge rekrutter at sutte på sit rødblussende, sprængfærdige mandslem. 69 Jensen faldt straks på knæ og labbede det i sig som en tørstig hundehvalp, mens 48 Kama Sutra Klausen slikkede på befalingsmandens lyserøde, behårede nossepose. Den fregnede knøs, frisk fra session i Bjerringbro, kunne ikke undgå at bemærke en vis indelukket dunst af mandemusk fra Sjantens nedre dele. Behændigt lod han en suttet finger glide om bagved mellem den overordnedes baller og gned prøvende frem og tilbage over det runkne, noprede numsehul, før han forsigtigt lempede den indenfor og prøvende ud og ind i hastigt stigende tempo til tonerne af tambourkorpset, der øvede sig på excerserpladsen udenfor. Sjanten gispede og havde nær slugt sin c'rutstump: de var lærenemme, de små. Et godt kuld i år. Men han var ikke klar til at spilde sin glohede gardersperm endnu. – Oomkring, befalede han myndigt, og Jensen og Klausen adlød straks, hvorefter han gennemborede dem på skift med sit stålhårde danskerlem, hurtigere og hurtigere, hårdere og hårdere, til rytmen af Champagnegaloppen og nu – endnu bedre – Kronprins Frederiks march derudefra. – Åh gud, så godt det er! brølede han som en ekstatisk elgtyr. – Længe leve Dronningen, længe leve Danmark! og lod sin sperm sprøjte ud over de rødmende, dampende fodfolks faste endeballer, så fintperlende at sollyset ind gennem barakvinduet skabte en Eliasson-regnbue i luften, som billede på den uendelige skønhed, der i dette øjeblik forenede de tre mænd, den ene gammel og garvet, de andre unge og grønne, men nu indviede i korpsets mysterier og soldaterlivets glæder, for evigt sammensmedede i kammeratskabets ubrydelige lænker.
– Her, tør jer, sagde han til knægtene og smed dem sit sammenkrøllede, kamuflagefarvede lommetørklæde.
Nå ja, det er sguda bedre end at skrælle kartofler, tænkte Klausen.

Følg med i næste afsnit, hvor Jensen og Klausen og ham den underlige Zachariassen kommer i "hullet". Og glæd jer til sæsonens store klimaktiske afsnit, hvor hele eskadronen bliver spærret inde i en afghansk grotte med en bande lystige, langskæggede talibanere og tror, de skal dø.



9 kommentarer:

Anony-Mads sagde ...

Rekrutter. Nossepose. Jensen, Klausen, numsehul, Champagnegaloppen, Kronprins Frederik, dronningen og Olafur Eliasson...

...dogme, tænker man straks. Men det er jo ikke sikkert det passer.

Fed cliffhanger-effekt til slut, i øvrigt - især fordi man ikke ved, om man kan regne med flere afsnit

Mandejammer sagde ...

Præcis. Jeg prøver at opgejle den helt rigtige stemning.

Per 19 sagde ...

Jeg har endnu aldrig hørt en elgtyr råbe: "Åh gud, så godt det er!"

Mandejammer sagde ...

Det er fordi du ikke kan elgsprog. Eller også har du bare ikke været i nærheden af elgtyre nok.

Per 19 sagde ...

Ja ja, jeg synes blot det er litterærligt - hvilket er synd fordi historien som helhed gav mig en småfed på...

Mandejammer sagde ...

Du mener litterærgerligt, Poul Thomsen.

homostalker sagde ...

Frække fyr, fanget i sin egen uforløste fantasi.

Mandejammer sagde ...

Hvad ved du om det, Hommostallerkener?

Mandejammer sagde ...

PS Nu har jeg regnet ud, hvad det er, der sker: Per Nitte kan ikke lide elgtyre, fordi de er svenske og således ikke sunde og danske.