fredag den 18. december 2009

Topmøde – vil en aftale komme i stand mellem de stridende parter?

***
Jeg havde aftalt at mødes med min kone til en klimakoncert (det var en gammel aftale, og så i forgårs spurgte hun mig: – Har du noget mod at passe Petras tre børn, mens vi tager til klimakoncert? – Det troede jeg vi sku'!), og jeg tænkte: måske kan dette forene os, at vi laver noget sammen, men da jeg kom derhen, ville hun ikke tale med mig, hun talte kun med sine venner. Da jeg prøvede at kysse hende, drejede hun hovedet. Det var pinligt.


***

10 kommentarer:

Anonym sagde ...

Ja, her lyder hun jo som en værre kælling, din kone.
Men så andre gange, når du beskriver den måde, hvorpå du taler til hende, så tænker man 'tja, måske ikke så underligt alligevel, at kvindtøjet ikke vil kysse?'

Anonym sagde ...

Kvindtøjet?

Anonym sagde ...

Kvind-tøj, et. (jf. nt. wiw'rtüg, ty. weibszeug samt Kvindekram 2, -pak; især jy.) koll.: kvindfolk (1). Overfor Kvindtøjet holder jeg paa det fra Fædrene nedarvede. Unge Piger skal pudse Næsen paa den gamle Maner. OBenzon.ML.25. en grevelig Rideknægt, der havde andet at tage Vare paa end at flytte Lopper for Kvindtøjet oppe paa Slottet (dvs.: vaske grevindens hunde). Ragna Sparre. (1913).34. Feilb.II.340. || om enkelt person: kvinde; kvindemenneske. hold Kæft IgluTegn, der ikke kan visesu med længdestregruk, hyl ikke, det hjælper jo ikke at græde, hold op Kvindtøj. EMikkels.N.90.

(don't mention it)

Anonym sagde ...

Kan man så også sige mandtøjet?!

Anonym sagde ...

(jeg siger ingenting)

Anonym sagde ...

Argh, slå det selv op, gider du? - jeg er TRÆT!

Anonym sagde ...

Tjaaeh.... hvorfor drikker Jeppe?

Hvorfor er konen blevet en kælling??

Som Mandejammer evigt klynker, og regner med, at alting falder ned fra Himlen af sig selv, var jeg hverken kone eller kælling mere.... jeg var gået!!

Anonym sagde ...

Det er egentlig sjovt som folk - mig selv inkl. altid er anonyme her på Mandejammers blog??? Vil vi ikke stå ved at vi følger med i mandens klynk? Personlingt ved jeg egentlig ikke selv hvorfor jeg har det bedst med at være anonym her??!?!?!

Anonym sagde ...

Hvorfor blogger man i det hele taget anonymt?
Handler det nødvendigvis om ikke at ville stå frem, eller handler det om gerne at ville kunne sige tingene, uden at alle mulige har en forudfattet mening om, hvad man i virkeligheden mener, eller hvorfor man i virkeligheden siger, som man gør? (sådan á la 'fresh start', eller 'clean slate' eller noget)

Hvis jeg 'stod frem', så ville Jammermanden (og andre) muligvis opfatte mig som styret af motiver, jeg muligvis slet ikke har - ergo skriver jeg med Anonym-jakken på.
Ikke fordi jeg ikke vil stå ved, at jeg følger med i mandens klynk.

Det er nu i øvrigt også mere for humoren og for billederne, at jeg gør dét.

Anonym sagde ...

Ja ja - "jeg læser kun rapport for ARTIKLERNE".... who are you kiddin´...