mandag den 31. januar 2011

Faktisk har jeg ikke lavet en skid hele dagen


Det har jeg det heller ikke godt med.

12 kommentarer:

Anonym sagde ...

det er den slags, der giver stress, siger de, alt det man ikke laver. Så hvis det er en skid, så er det vel ikke så meget?

og tænk på hvor mange der er, der laver alt for meget, nogle trække lidt i den anden retning, ellers går det vist da helt galt? (ubalance)

men jeg kender godt at det kan føles dumt, det er ikke det. Jeg synes bare ikke, at det er rart med de ting du ikke har det godt med - ikke så meget tingene men mere det der "jeg" (som i "du") "ikke have det godt", eller ordet heller. Det kan jeg ikke lide, ikke når det er dig.

prøv at have en vidunderlig dag, prøv virkelig, det har du fortjent, fordi det har alle fordi livet er så kort og ellers ville det være meget ærgerligt.

*nøssemøs*

*kys kys*

og kram til dig
fra mig <3

P.S. det er f.eks. meget værre at skulle ærgre sig over noget, man har lavet, f.eks. at have sagt noget dumt, fordi man var vred eller sur (eller bange), fordi så har man jo gjort det, og så er der en god grund til noget, som ikke går væk af sig selv (fordi man måske har gjort nogen ked af det eller sur eller vred), hvorimod det, man ikke har lavet, jo ikke engang er der, så det bliver der jo heller ikke*, og det er da meget godt :o)

*møs møs*

*hvis det lyder forvirrende, så er det fordi jeg er det

Anonym sagde ...

okay, en skid kan godt være meget, hvis man har et stort røvhul og masser af lort i tarmene. Det havde jeg ikke tænkt på, så glem bare det første igen

*nøssemøssemøs*

Anonym sagde ...

P.P.S. det mest ulækre ord, jeg kender, er ordet kugge. Det var hvad mine små kusiner sagde om at skide ("jeg skal kugge"), da de var små og jeg også var lille, og jeg syntes virkelig, det var ulækkert, man kan faktisk lugte det (pga. den bløde g-lyd). Det lugter vammelt og varmt af småbørneskid, ad. Så hellere skide, det ved man ikke nødvendigvis hvad er, eller man kan i hvert fald ikke lugte det så meget på ordet.

Anonym sagde ...

P.P.P.S. ligesom forskellen på ordet lort og ordet pølle. Den ene lugter mest.

Anonym sagde ...

P.P.P.P.S. eller den anden, rettere

Homostalker nr. 1 sagde ...

En rigtig mand!

Anonym sagde ...

Kommentar nr. 1. freaker mig lidt ud.... Er vedkommende for real, du ved, sådan virkelig? Og er Mandejammer? Gøjseren at tænke på, synes jeg.

Anonym sagde ...

Et urealistisk scenarie:
Jeg kommer hjem, og der ligger Mandejammer på min sofa og laver ikke en skid. Det er så ham, jeg elsker, i alle mulige afskygninger (der kunne være helt lyst eller meget mørkt, han kunne sidde op og være ved at lægge make-up, fordi han kedede sig, eller han dansede eller sov under tæppet, og så videre).
Men virkelig virkeligt nok.

Anonym sagde ...

også selv om gøjseren.

Anonym sagde ...

*møs*

Anonym sagde ...

Altså det er bare sådan, at dagene skifter mellem de dage, hvor man laver en masse & de dage, hvor man er sur på sig selv, fordi det ikke rykker. Det er et mønster. Du er vævet ind. Sådan. Er. Det.
Hav en god dag i morgen.

Mandejammer sagde ...

Der er også dage, der bare er noget lort. I dag var en katastrofe.