fredag den 28. januar 2011

Fra jeres lokalradiovært, der bor under en sten og ikke kan lide noget af det, han ser


Her er noget mere gammelt, grotesk uaktuelt brok.

Okay. Ved I, hvad jeg var træt af? Alt det pis, Kenneth Carlsen skulle lytte til, fordi han aldrig blev mere end nr. 125 på verdensranglisten. At være verdens 125. bedste tennisspiller er faktisk ret godt. Hvis han havde været verdens 125. bedste fodboldspiller, havde pressen slikket ham op og ned mellem røvballerne, til han var funklende ren. Er Nicklas Bendtner verdens 125. bedste fodboldspiller? Jeg tvivler. Bare at være Danmarks 125. bedste fodboldspiller i øvrigt er ret godt. (Det kan også være, fordi Kenneth Carlsen altid så så sur ud, at han skulle lytte til alt det pis.) Er Kim Larsen verdens 125. bedste rocksanger? Er det eksempler nok?

Der blev lavet en liste for et par år siden, hvor en af mine venner var Danmarks 132. mest omdiskuterede kunstner. Det grinte jeg lidt af. Jeg var selvfølgelig slet ikke med på listen.

Jeg er et nul og en fiasko. Jeg skammer mig på mine børns vegne over mig selv.



Jeres lokalradiovært bag mic'en.

Jeg får nu at vide, at Kenneth Carlsen højeste rangering var som nr. 41 i verden, men det ændrer intet ved ovenstående pointer. I øvrigt er dette et radioprogram, og man kan ikke gå tilbage og ændre. Pas på, en dag udsender jeg et rigtigt radioprogram her på stedet. Så er I advaret. Og hvis I er rigtig heldige, giver jeg mig til at synge noget mere. Der er så sandelig noget at se frem til. Nu vil jeg fylde tiden ud med tom snak, indtil musikken begynder...


Det er hittet, der holder.

PS I går var jeg nr. 145 på The New York Times crossword puzzle-løselisten (kl. 23.45). Det er også ret godt. Torsdagskrydsen er rimelig svær. Jeg har aldrig været højere end 122 (mandag).

7 kommentarer:

Mojohånden sagde ...

Chattanooogaa here I come!!!

0.18 ørebæ, og en af youtube, godt set hyænekategorisering!

Truly THE gratest!
By now...?

Nummer Sjok sagde ...

Jeg HADER lister!

Dine børn sagde ...

Vi skammer os over dig !

Din pik sagde ...

Jeg skammer mig!

Anonym sagde ...

synes der er for meget yip i forhold til titlen. men ellers virkelig godt, men hvad ellers, når det er noget med Mandejammer, ingen overraskelse der.

med venlig hilsen fra en, der heller ikke så godt kan lide mange ting men for eksempel grønne bananer eller sex, ikke.

nå, godnat, nu vil jeg gå ind at drømme om Mandejammers tvillingebror (rigtige) som jeg mødte her til aften, han var faktisk mere spændende, mere sex. så sorry, det kan være jeg har fået en date :( - så vil jeg komme til at savne at stønne i mine drømme over Jammermanden, men på en måde alligevel, ikke

dejligt, tak!

MØS!!

Anonym sagde ...

Arh, jeg synes nu alligevel at nummer to er meget godt. Også selv om, at det er lidt "runner up".

Homostalker nr. 1 sagde ...

Yip yip, din frække tyr! ;o)