lørdag den 3. maj 2008

Hurtig ind og ud – forlænget weekend plus det løse

Jeg trænger til nye underbukser, sokker og hårplejeprodukter. Jeg kunne tjene det hele hjem på en sviptur til New York.



Så jeg går i de gamle og med tørt hår.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hej Hr. Jammer, Hvis man nu tilfældigvis skal til New York næste weekend og tilfældigvis også er i markedet efter disse tre ting, hvor ville du så søge hen for at købe? Bonus: Ting/steder du kan anbefale hvis man har dage i New York?

Mandejammer sagde ...

Guerra Paint på 13th St. mellem Ave. A & B for pigmenter og "dispersioner".

Murakami på The Brooklyn Museum.

Nå nej, vent lidt, det var underbukser, sokker og hårplejeprodukter. Jeg plejer at købe mine Hanes-underdrenge på 14th St. i en af butikkerne, der stadig er tilbage, lige vest for 6th Ave. eller i Brooklyn. Der er store besparelser i at købe med fejl (2 par for $1-2). Sokker kan man få allevegne.

The Fulton Street Mall (en gade) i downtown Brooklyn er god for store, lange t-shirts (eks. 3 for $10 eller $20) og andet tøj som sorte amerikanere går i.

Hårplejeprodukter kan du få i en drug store.

I virkeligheden var det sko, jeg skulle have, mere end sokker, og der går jeg altid i Trash & Vaudeville på St. Marks. De har et fantastisk udvalg i ekstreme sko, mange punksko og altid supertilbud. Eks. jeg købte et par sorte Pumas for under $20.

Det er et stort og kompliceret emne, der her tages hul på.

Tip: Husk ikke at betale fuld entrépris på The Metropolitan Museum. Man kan betale, hvad man vil.

Jeg kan godt lide The East Village, selvom alle mine venner efterhånden er flyttet ud, og der er overrendt i weekenden. Der er stadig folk, jeg kender fra DK, der bliver nervøse, når de skal øst for 1st Ave., men det er der altså ikke grund til.

Jeg er misundelig. Jeg vil derover!

Jeg kan altid godt lide at gå i Chinatown, fordi det er som en helt anden by, en ferie i ferien. Gå øst af Canal St. eller i forlængelse af The Lower East Side.

Køb et New York magazine eller tag en Village Voice eller lign. og se, hvad der sker med "kulturen" (som jeg ikke ved, hvordan man skriver fonetisk ligesom Kristen Poulsgaard udtalte det).