mandag den 20. oktober 2008

Find på noget andet, I kreative typer

***
Jeg er træt af folk, der læser til lærer og siger: – Jeg vil i hvert fald ikke undervise.

Vi kan ikke alle sammen være Kim Larsen.


***

7 kommentarer:

Anonym sagde ...

Jeg læste lige et sted, at undervisningsministeren vil have de studerende til at indse, at læreruddannelsen kan føre til andet end et job som folkeskolelærer. Ja, det er da fint, men nu er det jo folkeskolelærere, vi mangler - så det ville måske være upraktisk hvis en masse unge tog uddannelsen for at lave noget helt andet...

Mandejammer sagde ...

Jeg vil sige noget i stil med, at det er underligt, når lærerstuderende eller uddannede lærere ser ned på lærerfaget. Hvor vover de!

Klaus sagde ...

lidt ligesom læger der ender med alligevel ikke at ville skære i folk...

Anonym sagde ...

Det kunne vel også være en erkendelse af manglende evner?

Anonym sagde ...

Apropos: Jeg genså den herlige Swinging London-tresserfilm, 'To Sir, With Love' på DR2 i går. Sidney Poitier finder sit sande kald som lærer for utilpassede teenagere, og han er ikke engang uddannet som lærer (i filmen altså)!

Anonym sagde ...

Jeg ville hellere ha' Sidney som lærer end ham det bredflabede askebæger...

Mandejammer sagde ...

Haha, "bredflabet askebæger".

Jeg tror, at jo længere uddannelsen er, desto mere blæret er det at lave noget andet. Men man skal være færdig. Det dur ikke at springe fra midt i studiet. Det gode ved at være læge er, at folk tager en alvorligt, lige meget hvor meget lort man lukker ud. Er der nogen standup-komikere, der er uddannede læger? Jeg aner det ikke. Men jeg mødte engang en advokat, der kørte taxi, ikke at det ellers har synderlig betydning i nærværende sammenhæng.