fredag den 2. oktober 2009

Ud

***
Hvis min kone var mig utro, ville jeg ikke vide det. Jeg ved heller ikke, om jeg ville vide det. Hvad jeg mener at sige er, jeg har ingen anelse om, hvad hun tænker på eller går og laver. Hvis hun snød, ville jeg ikke vide det. Jeg spillede engang snyd med hende og hendes veninde, og de fangede mig hver gang, og når jeg prøvede at tage dem i deres bluff, grinte de bare, fordi jeg tog fejl. Jeg er som en åben bog, jeg kan ikke holde noget hemmeligt, jeg er så gennemskuelig.

Jeg ved heller ikke, om jeg gerne ville vide det, hvis hun var mig utro. Jeg ville nok helst være fri. På den anden side ville jeg være glad for at vide, at hun har seksuel trang. Det ville bare ærgre mig, at hun ikke udfoldede den på mig.

Nu gider jeg ikke tænke mere på det.

Hun er taget ud med en veninde. Jeg mødte hende i døren på vejen ud, og det slog mig, at jeg ikke aner, hvad der foregår inde i hende. Hun er enigmatisk som sfinksen. Eller også hører jeg bare ikke efter.
***

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Pluspoint for at være gennemskuelig. Minuspoint for ikke at høre efter, hvis det er dét, du ikke gør. Pluspoint for at give din kone the benefit of the doubt og kalde hende enigmatisk, når du ikke ved det.
Pluspoint for at tegne godt, minuspoints for ikke at gøre mere ved det - plus nogen flere plusser og minusser til fri fordeling.

Det skal nok gå, hvis du vil det. Nok.

Anonym sagde ...

Æhrr. Ser du at han ikke vil det-nok. I sitt ekteskap kan han være ingen - og det er nok nok.

Anonym sagde ...

Ohrr..? Ja, JEG fatter ikke en bønne - men sikkert fed nok kommentar til kommentaren. Nok ;)

(Nok-nok. - Who's there? - Nobody's here! - Nobody who? - Nobody who-the-fuck-is-that-to-you?!).

capac sagde ...

Was will das Weib?