fredag den 18. april 2008

Fra fronten


Jeres blogskriver er blevet inkapaciteret. Jeg har smadret anklen og kan ikke gå.

Desuden: Fjendtlige kræfter har infiltreret denne blog. Okay, "fjendtlige" er måske overdrevet, men det er folk, der kender mig, hvis fortalenhed bringer min anonymitet i fare. Det er kun et spørgsmål om tid, før jeg må lukke butikken.
Nettet strammes.




9 kommentarer:

Anonym sagde ...

Gamle klynkehovede! Der er ingen andre end dig selv, der er ved at afsløre nogen!

Suzy Q sagde ...

ehm.. gider du så ikke skynde dig at gøre netserien færdig?

Anonym sagde ...

Bare rolig, han lukker ikke ned! Han skulle blot lige lufte den fine 'Loose lips sinks ships' plakat. Tro mig, jeg kender min mand på jammeren.

Mandejammer sagde ...

Problemet er, at disse infiltratører tror de kender mig. Hvor irriterende er det ikke, når man giver den som sit nye jeg? Men hvad værre er: Deres læber er løse.

Suzy Q sagde ...

det forstår jeg godt.

Anonym sagde ...

Hvad er problemet?
- Spring ud!

Grethe sagde ...

Åh nej! Det var i hvert fald ikke MIN mening, at starte en lavine, der spærrer vejen for en god blog. Jeg formår jo ingenlunde at jamre bedre selv. Og slet ikke med den imponerende udholdenhed. Og jeg vil gerne understrege, at jeg ikke kender nogen mænd på Frederiksberg, om end jeg boede der, indtil jeg blev 6 år. Men det er jo længe længe siden ...

Anonym sagde ...

Bare rolig, det er mig han hentyder til og jeg har ingen trang til at blive lynchet. Jeg siger ikke en lyd! Jeg fandt selv klynkehovedets blog og nu er der ved at gå panik i ham, for hvis JEG kan...

Mandejammer sagde ...

Ser I hvad jeg mener?