onsdag den 9. april 2008

Som det står

Min kone "kan ikke leve med" mig længere. (Bemærk det passive "kan".)

Hun kom hjem i går og afleverede en tale på tre linier. Jeg sagde ikke noget.

Som langtidslæsere af denne blog ved, har min kone for vane at true mig med skilsmisse. Men hun gider ikke gøre det hårde. Det er mig, der skal flytte ud.

Jeg har virkelig ikke lyst til at blive skilt. Også selvom vi skændes hele tiden.

4 kommentarer:

Marie sagde ...

Hvis det er nogen trøst, så siger damer sommetider ting, som de slet ikke mener, bare fordi de gerne vil høre manden sige det modsatte....på den anden side, siger damer også ting de mener, fordi de gerne vil høre manden give dem ret. Og sommetider siger vi egentlig bare et eller andet, for at få manden til at holde kæft og begynde at ryge. Jeg ved det ikke, men håber din kone bare lavede sjov.

Mandejammer sagde ...

Meget anskueliggørende!

Anonym sagde ...

Grunde til du ikke har lyst til at blive skilt, er det fordi det bare er for besværligt, eller er det fordi du elsker din Kone. Jeg håber på det sidste. Måske du skulle prøve at sige det til hende. At skændes hele tiden er jo nærmest uudholdeligt, for jer begge to, og for jeres børn, som iøvrigt ikke har bedt om at have en mor og en far ,som ikke kan snakke sammen i et fornuftigt toneleje. Måske parterapi kan hjælpe jer lidt i den rigtige retning...

Mandejammer sagde ...

Ikke mere parterapi til mig lige foreløbig!