torsdag den 24. maj 2007

Åbent brev til Kim Milton (2)

Er det tilladt for en spiller at style sin afro i form af en kurv, som bolden kan ligge oppe i, og løbe med den deri ind i målet?

– Hvad er din dom, Kim Milton?

7 kommentarer:

Anonym sagde ...

Kære gudsrost,

der fik du mig i tænkeboksen. Hvis spillerens frisyre ikke er til fare for ham selv - eller andre - kan jeg ikke se noget der skulle kunne forhindre det nævnte eksempel.

Mvh
Kim Milton

Mandejammer sagde ...

Haha! Triumf! Forestil dig, Kim, hvorledes dette vil revolutionere "det smukke spil".

Anonym sagde ...

Ja, termen "at være god i hovedspillet" får en hel ny betydning.

Mvh
Kim

Mandejammer sagde ...

Der er ubegrænsede muligheder.
Spørgsmålet er dog, om hele problemstillingen kommer ind under reglen om, at man ikke må stikke bolden ind under trøjen f.eks. For sådan en regel findes vel, eller hvad?

Anonym sagde ...

http://www.youtube.com/watch?v=LYlqql38XkY

Eksemplet berører den nævnte problematik. Kerlon modtager en masse grimme tacklinger, da det er umuligt at få bolden fra ham, når han laver sin "sæl"-dribling.Du må undskylde, at jeg ikke nævnte det tidligere, men jeg var så fokuseret på frisuren.
Håber du kan bruge det.
Godt nytår!
Mvh

Kim

Mandejammer sagde ...

Fantastisk. Tak skal du have, falkeøjede læser Kim.

Hvor har jeg nu mit Åbent brev til Kim Milton-indlæg 3, jeg aldrig fik udgivet (og det var en skam, for nu er der ingen mere, der kan huske, hvem Kim Milton var) ...

Mandejammer sagde ...

Med mindre Kim Milton virkelig er at finde blandt mine mange trofaste og celebre læsere, for så tager jeg det tilbage (det med at ingen ved hvem han er). Det skulle da bare mangle.