onsdag den 27. august 2008

Div. venner

***
Jeg havde en god oplevelse i går: jeg mødtes med min gamle penneven, som jeg ikke har set i 21 år og egentlig ikke kender, men det viser sig, at vi har masser tilfælles, og hun har interessante ideer og fik mig til at tale begejstret om ting, jeg kan lide.

Men alle folk spørger om det samme:
Min datter (8): – Er du forelsket i hende?
Min far (82): – Har du bollet hende?
– Nej!
Det er ikke det, det handler om.

*

Det minder mig om dengang, Katrine Hüchsmann sov hjemme hos mig i efterårsferien, fordi vi eksperimenterede med, at hun skulle lære mig at ryge hash, og min mor sagde: – Ja, jeg skal ikke blande mig, men synes du ikke, det er lidt meget, at du har en anden sovende, når (min kærestes navn) lige er taget på ferie?

– De tror altid, det handler om det samme, som Katrine sagde. – Man kan aldrig bare være venner.

Men jeg skulle selvfølgelig have bollet hende, altså Katrine Hüchsmann, hvis jeg havde haft en halv hjerne i hovedet. Ikke at det gjorde eller gør den store forskel. Jeg tænkte bare ikke på det som en mulighed, for det var jo ikke hende, jeg var forelsket i.
***

8 kommentarer:

Anonym sagde ...

Så det ER altså dét, det handler om!?

Anonym sagde ...

Hvis jeg vidste hvad det handlede om var jeg millionær... Men jeg tror det på en eller anden måde handler om ikke at stå som en gammel mand og tænke at man havde kunnet opnå en hel masse andet med sit liv, end hvad man så rent faktisk gjorde. Hellere stå og tænke på de chancer man tog, som gik galt, end at stå og tænke på hvad det kunne have blevet til med de chancer man ikke tog.
Forelskelse er mange ting, og sex... ja det er også mange ting.

Mandejammer sagde ...

Mine læsere har straks grebet fast i fortrydelsestemaet, men det er blot af sekundær betydning i indlægget. Hvad er hovedtemaet? Lad være at spørge. Okay, jeg ved det: Venner af modsatte køn. Måske jeg ombetitler.

Anonym sagde ...

Jeg har siden jeg blev gift (med en hun) droppet alle hunveninder, som ikke lige havde en hanmand ved sin side, som vi ku pardate med.

Og det synes jeg egentlig er ok - for jeg tror også, det er det det handler om - altså om at knalde eller ikke-knalde.

Mandejammer sagde ...

Du mener, alene det at man KAN knalde dem gør, at man ikke bør se dem?

Anonym sagde ...

Idiot!

Anonym sagde ...

det ser skidt ud for venskaber af det modsatte køn, hvaba!

Mandejammer sagde ...

Åbenbart.